De Huizenmarkt in Sommelsdijk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sommelsdijk

Woningmarkt Sommelsdijk

Sommelsdijk is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze plaats telt volgens het CBS 49.160 inwoners. Momenteel staan er 38 woningen te koop en zijn er recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sommelsdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 453.721 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 38
Woningen recent verkocht 48
Gemiddelde vraagprijs € 453.721
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Sommelsdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sommelsdijk is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sommelsdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sommelsdijk

Er zijn recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sommelsdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sommelsdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sommelsdijk. Een eengezinswoning in Sommelsdijk komt het meest (90%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sommelsdijk

In Sommelsdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sommelsdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sommelsdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sommelsdijk
Binnenring: Nederland

Sommelsdijk waar ligt dat?

Woningen te koop Sommelsdijk

Wil je een huis kopen in Sommelsdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sommelsdijk . Er staan momenteel 38 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sommelsdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sommelsdijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sommelsdijk. Zoek je huurwoning in Sommelsdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sommelsdijk

Starterswoningen in Sommelsdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sommelsdijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sommelsdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sommelsdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sommelsdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sommelsdijk is 3.305 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.006 euro).

Leeftijden Sommelsdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sommelsdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sommelsdijk

Sommelsdijk bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.