logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sommelsdijk

Begrijp de huizenprijzen in Sommelsdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sommelsdijk

Sommelsdijk is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze plaats telt volgens het CBS 51.590 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sommelsdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 492.682 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 50
Gemiddelde vraagprijs € 492.682
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Sommelsdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sommelsdijk is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sommelsdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sommelsdijk

Er zijn recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sommelsdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sommelsdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sommelsdijk. Een eengezinswoning in Sommelsdijk komt het meest (89%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sommelsdijk

In Sommelsdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sommelsdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sommelsdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sommelsdijk

Starterswoningen in Sommelsdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sommelsdijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sommelsdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sommelsdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sommelsdijk

Wil je een huis kopen in Sommelsdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sommelsdijk . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sommelsdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sommelsdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Sommelsdijk. Zoek je huurwoning in Sommelsdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sommelsdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sommelsdijk is 3.345 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.294 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sommelsdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sommelsdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sommelsdijk

Sommelsdijk bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.