Huizenprijzen en de huizenmarkt Melissant in Melissant

Begrijp de huizenprijzen in Melissant Goeree-Overflakkee met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Melissant Goeree-Overflakkee

Melissant is een wijk in de plaats Melissant binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze wijk telt volgens het CBS 2.155 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Melissant. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 372.069 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 372.069
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Melissant

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Melissant is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Melissant moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Melissant.

Woningen recent verkocht in Melissant

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Melissant. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Melissant.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Melissant. Een eengezinswoning in Melissant komt het meest (88%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Melissant

In Melissant wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Melissant

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Melissant (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Melissant

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Melissant vergeleken met de Goeree-Overflakkee en Nederland.

Huizenprijzen in Melissant Goeree-Overflakkee

Starterswoningen in Melissant Goeree-Overflakkee zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Melissant Goeree-Overflakkee zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Melissant Goeree-Overflakkee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Melissant Goeree-Overflakkee? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Melissant Goeree-Overflakkee

Wil je een huis kopen in Melissant Goeree-Overflakkee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Melissant Goeree-Overflakkee . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Melissant alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Melissant.

Bekijk alle koopwoningen in Melissant Goeree-Overflakkee. Zoek je huurwoning in Melissant Goeree-Overflakkee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Melissant

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Melissant is 3.224 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.821 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Melissant

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Melissant vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Melissant

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Melissant? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Melissant

Melissant woonkern Melissant buitengebied