De Huizenmarkt in Den Bommel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Den Bommel

Woningmarkt Den Bommel

Den Bommel is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze plaats telt volgens het CBS 49.160 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Bommel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 727.505 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 727.505
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Den Bommel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Den Bommel is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Den Bommel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Den Bommel

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Bommel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Den Bommel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Den Bommel. Een eengezinswoning in Den Bommel komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Den Bommel

In Den Bommel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Den Bommel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Den Bommel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Den Bommel
Binnenring: Nederland

Den Bommel waar ligt dat?

Woningen te koop Den Bommel

Wil je een huis kopen in Den Bommel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Den Bommel . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Den Bommel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Den Bommel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Den Bommel. Zoek je huurwoning in Den Bommel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Den Bommel

Starterswoningen in Den Bommel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Den Bommel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Den Bommel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Den Bommel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Den Bommel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Den Bommel is 3.055 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.749 euro).

Leeftijden Den Bommel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Den Bommel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Den Bommel

Den Bommel bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.