Huizenprijzen en de huizenmarkt in Middelharnis

Begrijp de huizenprijzen in Middelharnis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Middelharnis

Middelharnis is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze plaats telt volgens het CBS 49.160 inwoners. Momenteel staan er 31 woningen te koop en zijn er recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelharnis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 467.976 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 31
Woningen recent verkocht 49
Gemiddelde vraagprijs € 467.976
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Middelharnis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelharnis is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelharnis kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Middelharnis

Er zijn recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelharnis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelharnis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middelharnis. Een eengezinswoning in Middelharnis komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Middelharnis

In Middelharnis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Middelharnis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Middelharnis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Middelharnis

Starterswoningen in Middelharnis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Middelharnis zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middelharnis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Middelharnis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Middelharnis

Wil je een huis kopen in Middelharnis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelharnis . Er staan momenteel 31 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelharnis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelharnis.

Bekijk alle koopwoningen in Middelharnis. Zoek je huurwoning in Middelharnis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Middelharnis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelharnis is 3.590 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.267 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Middelharnis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middelharnis vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Middelharnis

Middelharnis bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.