Huizenprijzen en de huizenmarkt in Garnwerd

Begrijp de huizenprijzen in Garnwerd met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Garnwerd

Garnwerd is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garnwerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 242.478 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 242.478
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Garnwerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Garnwerd is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Garnwerd moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Garnwerd.

Woningen recent verkocht in Garnwerd

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garnwerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Garnwerd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Garnwerd. Een eengezinswoning in Garnwerd komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Garnwerd

In Garnwerd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Garnwerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Garnwerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Garnwerd

Starterswoningen in Garnwerd zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Garnwerd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Garnwerd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Garnwerd? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Garnwerd

Wil je een huis kopen in Garnwerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Garnwerd . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Garnwerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Garnwerd.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Garnwerd.

Bekijk alle koopwoningen in Garnwerd. Zoek je huurwoning in Garnwerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Garnwerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Garnwerd is 1.659 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.156 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Garnwerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Garnwerd vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Garnwerd

Garnwerd bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.