logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Frederiksoord

Begrijp de huizenprijzen in Frederiksoord met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Frederiksoord

Frederiksoord is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.860 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frederiksoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 660.500 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 660.500
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Frederiksoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Frederiksoord is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Frederiksoord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Frederiksoord

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frederiksoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Frederiksoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Frederiksoord. Een eengezinswoning in Frederiksoord komt het meest (55%) voor. Daarna komt een landhuis met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Frederiksoord

In Frederiksoord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Frederiksoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Frederiksoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Frederiksoord

Starterswoningen in Frederiksoord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Frederiksoord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Frederiksoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Frederiksoord? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Frederiksoord

Wil je een huis kopen in Frederiksoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Frederiksoord . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Frederiksoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Frederiksoord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Frederiksoord.

Bekijk alle koopwoningen in Frederiksoord. Zoek je huurwoning in Frederiksoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Frederiksoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Frederiksoord is 3.698 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.191 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Frederiksoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Frederiksoord vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Frederiksoord

Frederiksoord bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.