Huizenprijzen en de huizenmarkt in Feerwerd

Begrijp de huizenprijzen in Feerwerd met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Feerwerd

Feerwerd is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Feerwerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 388.900 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 388.900
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Feerwerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Feerwerd is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Feerwerd moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Feerwerd.

Woningen recent verkocht in Feerwerd

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Feerwerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Feerwerd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Feerwerd. Een eengezinswoning in Feerwerd komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Feerwerd

In Feerwerd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Feerwerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Feerwerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Feerwerd

Starterswoningen in Feerwerd zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Feerwerd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Feerwerd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Feerwerd? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Feerwerd

Wil je een huis kopen in Feerwerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Feerwerd . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Feerwerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Feerwerd.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Feerwerd.

Bekijk alle koopwoningen in Feerwerd. Zoek je huurwoning in Feerwerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Feerwerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Feerwerd is 3.064 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.635 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Feerwerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Feerwerd vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Feerwerd

Feerwerd bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.