De Huizenmarkt in Dwingeloo (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dwingeloo

Woningmarkt Dwingeloo

Dwingeloo is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.290 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dwingeloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 557.856 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 557.856
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Dwingeloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dwingeloo is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dwingeloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dwingeloo

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dwingeloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dwingeloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dwingeloo. Een eengezinswoning in Dwingeloo komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dwingeloo

In Dwingeloo wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dwingeloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dwingeloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dwingeloo
Binnenring: Nederland

Dwingeloo waar ligt dat?

Woningen te koop Dwingeloo

Wil je een huis kopen in Dwingeloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dwingeloo . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dwingeloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dwingeloo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Dwingeloo. Zoek je huurwoning in Dwingeloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Dwingeloo

Starterswoningen in Dwingeloo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dwingeloo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dwingeloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dwingeloo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dwingeloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dwingeloo is 3.333 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.349 euro).

Leeftijden Dwingeloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dwingeloo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Dwingeloo

Dwingeloo bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.