logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dwingeloo

Begrijp de huizenprijzen in Dwingeloo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dwingeloo

Dwingeloo is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.860 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dwingeloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 661.134 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 661.134
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Dwingeloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dwingeloo is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dwingeloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dwingeloo

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dwingeloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dwingeloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dwingeloo. Een eengezinswoning in Dwingeloo komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dwingeloo

In Dwingeloo wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dwingeloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dwingeloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dwingeloo

Starterswoningen in Dwingeloo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dwingeloo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dwingeloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dwingeloo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dwingeloo

Wil je een huis kopen in Dwingeloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dwingeloo . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dwingeloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dwingeloo.

Bekijk alle koopwoningen in Dwingeloo. Zoek je huurwoning in Dwingeloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dwingeloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dwingeloo is 3.496 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.385 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dwingeloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dwingeloo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dwingeloo

Dwingeloo bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.