Huizenprijzen en de huizenmarkt in Burgerveen

Begrijp de huizenprijzen in Burgerveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Burgerveen

Burgerveen is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 553.147 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 553.147
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Burgerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Burgerveen is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Burgerveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Burgerveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Burgerveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Burgerveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Burgerveen. Een eengezinswoning in Burgerveen komt het meest (64%) voor. Daarna komt een villa met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Burgerveen

In Burgerveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Burgerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Burgerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Burgerveen

Starterswoningen in Burgerveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Burgerveen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Burgerveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Burgerveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Burgerveen

Wil je een huis kopen in Burgerveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Burgerveen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Burgerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Burgerveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Burgerveen.

Bekijk alle koopwoningen in Burgerveen. Zoek je huurwoning in Burgerveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Burgerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Burgerveen is 3.395 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.240 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Burgerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Burgerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Burgerveen

Burgerveen bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.