Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beemte Broekland

Begrijp de huizenprijzen in Beemte Broekland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beemte Broekland

Beemte Broekland is een plaats in de gemeente Apeldoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 161.120 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beemte Broekland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 666.711 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 666.711
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Beemte Broekland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beemte Broekland is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beemte Broekland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beemte Broekland.

Woningen recent verkocht in Beemte Broekland

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beemte Broekland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beemte Broekland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beemte Broekland. Een woonboerderij in Beemte Broekland komt het meest (53%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beemte Broekland

In Beemte Broekland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beemte Broekland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beemte Broekland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beemte Broekland

Starterswoningen in Beemte Broekland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beemte Broekland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beemte Broekland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beemte Broekland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beemte Broekland

Wil je een huis kopen in Beemte Broekland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beemte Broekland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beemte Broekland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beemte Broekland.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Beemte Broekland.

Bekijk alle koopwoningen in Beemte Broekland. Zoek je huurwoning in Beemte Broekland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beemte Broekland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beemte Broekland is 4.754 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.093 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beemte Broekland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beemte Broekland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beemte Broekland

Beemte Broekland bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.