Alle woningmarktinfo Beemte Broekland in gemeente Apeldoorn

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Beemte Broekland

Een eerste blik op Beemte Broekland

Beemte Broekland is een plaats in de gemeente Apeldoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 161.120 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Beemte Broekland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 661.035 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 661.035
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Beemte Broekland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beemte Broekland is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beemte Broekland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beemte Broekland

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beemte Broekland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beemte Broekland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beemte Broekland. Een woonboerderij in Beemte Broekland komt het meest (51%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beemte Broekland

In Beemte Broekland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Beemte Broekland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Beemte Broekland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beemte Broekland
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Beemte Broekland

Wil je een huis kopen in Beemte Broekland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beemte Broekland . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beemte Broekland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beemte Broekland.

Zoek je huurwoning in Beemte Broekland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Beemte Broekland.

Huizenprijzen in Beemte Broekland

Starterswoningen in Beemte Broekland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beemte Broekland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beemte Broekland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beemte Broekland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beemte Broekland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beemte Broekland is 3.961 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.553 euro).

Leeftijden Beemte Broekland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beemte Broekland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Beemte Broekland

Beemte Broekland bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen