Alle woningmarktinfo Wenum Wiesel in gemeente Apeldoorn

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wenum Wiesel

Een eerste blik op Wenum Wiesel

Wenum Wiesel is een plaats in de gemeente Apeldoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 161.120 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wenum Wiesel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 727.543 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 727.543
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Wenum Wiesel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wenum Wiesel is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wenum Wiesel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wenum Wiesel

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wenum Wiesel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wenum Wiesel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wenum Wiesel. Een eengezinswoning in Wenum Wiesel komt het meest (56%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wenum Wiesel

In Wenum Wiesel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wenum Wiesel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wenum Wiesel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wenum Wiesel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Wenum Wiesel

Wil je een huis kopen in Wenum Wiesel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wenum Wiesel . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wenum Wiesel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wenum Wiesel.

Zoek je huurwoning in Wenum Wiesel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wenum Wiesel.

Huizenprijzen in Wenum Wiesel

Starterswoningen in Wenum Wiesel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wenum Wiesel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wenum Wiesel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wenum Wiesel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wenum Wiesel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wenum Wiesel is 4.951 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.221 euro).

Leeftijden Wenum Wiesel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wenum Wiesel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wenum Wiesel

Wenum Wiesel bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen