logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Vledderveen

Begrijp de huizenprijzen in Vledderveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vledderveen

Vledderveen is een plaats in de gemeente Stadskanaal. Deze plaats telt volgens het CBS 32.135 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vledderveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 420.438 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 420.438
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Vledderveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vledderveen is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vledderveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vledderveen.

Woningen recent verkocht in Vledderveen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vledderveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vledderveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vledderveen. Een eengezinswoning in Vledderveen komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vledderveen

In Vledderveen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vledderveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vledderveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Vledderveen

Starterswoningen in Vledderveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vledderveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vledderveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vledderveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vledderveen

Wil je een huis kopen in Vledderveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vledderveen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vledderveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vledderveen.

Bekijk alle koopwoningen in Vledderveen. Zoek je huurwoning in Vledderveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vledderveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vledderveen is 2.473 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.364 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vledderveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vledderveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Vledderveen

Vledderveen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.