De Huizenmarkt in Vledderveen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vledderveen

Woningmarkt Vledderveen

Vledderveen is een plaats in de gemeente Stadskanaal. Deze plaats telt volgens het CBS 32.250 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vledderveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 431.042 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 431.042
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Vledderveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vledderveen is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vledderveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vledderveen.

Woningen recent verkocht in Vledderveen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vledderveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vledderveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vledderveen. Een eengezinswoning in Vledderveen komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vledderveen

In Vledderveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vledderveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vledderveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vledderveen
Binnenring: Nederland

Vledderveen waar ligt dat?

Woningen te koop Vledderveen

Wil je een huis kopen in Vledderveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vledderveen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vledderveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vledderveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vledderveen. Zoek je huurwoning in Vledderveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vledderveen

Starterswoningen in Vledderveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vledderveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vledderveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vledderveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vledderveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vledderveen is 2.911 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.483 euro).

Leeftijden Vledderveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vledderveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vledderveen

Vledderveen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.