De Huizenmarkt in Schiphol (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schiphol

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Schiphol

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schiphol. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schiphol.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schiphol. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Schiphol

In Schiphol wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schiphol

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schiphol (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schiphol
Binnenring: Nederland

Schiphol waar ligt dat?

Woningen te koop Schiphol

Wil je een huis kopen in Schiphol? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schiphol . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schiphol alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schiphol.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schiphol.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schiphol. Zoek je huurwoning in Schiphol? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schiphol

Starterswoningen in Schiphol zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schiphol zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schiphol zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schiphol? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Schiphol

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schiphol vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Schiphol

Schiphol bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.