Huizenprijzen en de huizenmarkt in Pesse

Begrijp de huizenprijzen in Pesse met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Pesse

Pesse is een plaats in de gemeente Hoogeveen. Deze plaats telt volgens het CBS 55.665 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pesse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 646.005 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 646.005
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Pesse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pesse is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pesse kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Pesse

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pesse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pesse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pesse. Een eengezinswoning in Pesse komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pesse

In Pesse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pesse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pesse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Pesse

Starterswoningen in Pesse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Pesse zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pesse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Pesse? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Pesse

Wil je een huis kopen in Pesse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pesse . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pesse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pesse.

Bekijk alle koopwoningen in Pesse. Zoek je huurwoning in Pesse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Pesse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pesse is 2.946 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.135 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Pesse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pesse vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Pesse

Pesse bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.