De Huizenmarkt in Pesse (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Pesse

Woningmarkt Pesse

Pesse is een plaats in de gemeente Hoogeveen. Deze plaats telt volgens het CBS 55.665 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pesse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 671.212 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 671.212
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Pesse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pesse is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pesse kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Pesse

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pesse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pesse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pesse. Een eengezinswoning in Pesse komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pesse

In Pesse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pesse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pesse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Pesse
Binnenring: Nederland

Pesse waar ligt dat?

Woningen te koop Pesse

Wil je een huis kopen in Pesse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pesse . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pesse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pesse.

Bekijk hier alle koopwoningen in Pesse. Zoek je huurwoning in Pesse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Pesse

Starterswoningen in Pesse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Pesse zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pesse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Pesse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Pesse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pesse is 2.993 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.883 euro).

Leeftijden Pesse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pesse vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Pesse

Pesse bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.