Alle woningmarktinfo Elim in Hoogeveen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Elim

Een eerste blik op Elim

Elim is een wijk in de gemeente Hoogeveen. Deze wijk telt volgens het CBS 2.355 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 428.827 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 428.827
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Elim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elim is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elim kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Elim

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elim. Een eengezinswoning in Elim komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elim

In Elim wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Elim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Elim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Elim
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Elim

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Elim vergeleken met de Hoogeveen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Elim

Wil je een huis kopen in Elim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elim . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elim.

Zoek je huurwoning in Elim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Elim.

Huizenprijzen in Elim

Starterswoningen in Elim zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Elim zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Elim? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Elim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elim is 2.960 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.777 euro).

Leeftijden Elim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elim vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Elim

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Elim? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Elim

Elim Kern Verspreide huizen Elim-Noord Verspreide huizen Elim-Zuid

Instellingen zijn opgeslagen