Alle woningmarktinfo Zuideropgaande Nieuw Moscou in Hoogeveen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zuideropgaande Nieuw Moscou

Een eerste blik op Zuideropgaande Nieuw Moscou

Zuideropgaande Nieuw Moscou is een wijk in de gemeente Hoogeveen. Deze wijk telt volgens het CBS 590 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuideropgaande Nieuw Moscou. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 428.951 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 428.951
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Zuideropgaande Nieuw Moscou

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuideropgaande Nieuw Moscou is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuideropgaande Nieuw Moscou kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuideropgaande Nieuw Moscou

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuideropgaande Nieuw Moscou. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuideropgaande Nieuw Moscou.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zuideropgaande Nieuw Moscou. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuideropgaande Nieuw Moscou. Een eengezinswoning in Zuideropgaande Nieuw Moscou komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuideropgaande Nieuw Moscou

In Zuideropgaande Nieuw Moscou wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zuideropgaande Nieuw Moscou

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zuideropgaande Nieuw Moscou (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuideropgaande Nieuw Moscou
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zuideropgaande Nieuw Moscou

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zuideropgaande Nieuw Moscou vergeleken met de Hoogeveen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Zuideropgaande Nieuw Moscou

Wil je een huis kopen in Zuideropgaande Nieuw Moscou? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuideropgaande Nieuw Moscou . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuideropgaande Nieuw Moscou alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuideropgaande Nieuw Moscou.

Zoek je huurwoning in Zuideropgaande Nieuw Moscou? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zuideropgaande Nieuw Moscou.

Huizenprijzen in Zuideropgaande Nieuw Moscou

Starterswoningen in Zuideropgaande Nieuw Moscou zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuideropgaande Nieuw Moscou zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuideropgaande Nieuw Moscou zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuideropgaande Nieuw Moscou? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuideropgaande Nieuw Moscou

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuideropgaande Nieuw Moscou is 1.885 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.140 euro).

Leeftijden Zuideropgaande Nieuw Moscou

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuideropgaande Nieuw Moscou vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zuideropgaande Nieuw Moscou

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zuideropgaande Nieuw Moscou? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zuideropgaande Nieuw Moscou

Zuideropgaande Nieuw Moscou

Instellingen zijn opgeslagen