Alle woningmarktinfo Noordscheschut in Hoogeveen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Noordscheschut

Een eerste blik op Noordscheschut

Noordscheschut is een wijk in de gemeente Hoogeveen. Deze wijk telt volgens het CBS 2.115 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordscheschut. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 346.776 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 346.776
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Noordscheschut

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordscheschut is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordscheschut kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordscheschut

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordscheschut. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordscheschut.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordscheschut. Een eengezinswoning in Noordscheschut komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordscheschut

In Noordscheschut wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Noordscheschut

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Noordscheschut (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordscheschut
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Noordscheschut

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Noordscheschut vergeleken met de Hoogeveen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Noordscheschut

Wil je een huis kopen in Noordscheschut? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordscheschut . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordscheschut alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordscheschut.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Noordscheschut.

Zoek je huurwoning in Noordscheschut? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Noordscheschut.

Huizenprijzen in Noordscheschut

Starterswoningen in Noordscheschut zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordscheschut zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordscheschut zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noordscheschut? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordscheschut

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordscheschut is 1.924 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.250 euro).

Leeftijden Noordscheschut

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordscheschut vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noordscheschut

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noordscheschut? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noordscheschut

Noordscheschut kern Verspreide huizen Noordscheschut

Instellingen zijn opgeslagen