logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hollandscheveld in Hollandscheveld

Begrijp de huizenprijzen in Hollandscheveld Hoogeveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hollandscheveld Hoogeveen

Hollandscheveld is een wijk in de plaats Hollandscheveld binnen de gemeente Hoogeveen. Deze wijk telt volgens het CBS 4.590 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hollandscheveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 529.760 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 529.760
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Hollandscheveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hollandscheveld is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hollandscheveld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hollandscheveld

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hollandscheveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hollandscheveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hollandscheveld. Een eengezinswoning in Hollandscheveld komt het meest (88%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hollandscheveld

In Hollandscheveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hollandscheveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hollandscheveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hollandscheveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hollandscheveld vergeleken met de Hoogeveen en Nederland.

Huizenprijzen in Hollandscheveld Hoogeveen

Starterswoningen in Hollandscheveld Hoogeveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hollandscheveld Hoogeveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hollandscheveld Hoogeveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hollandscheveld Hoogeveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hollandscheveld Hoogeveen

Wil je een huis kopen in Hollandscheveld Hoogeveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hollandscheveld Hoogeveen . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hollandscheveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hollandscheveld.

Bekijk alle koopwoningen in Hollandscheveld Hoogeveen. Zoek je huurwoning in Hollandscheveld Hoogeveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hollandscheveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hollandscheveld is 2.925 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.918 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hollandscheveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hollandscheveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hollandscheveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hollandscheveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hollandscheveld

Hollandscheveld kern Verspreide huizen Hollandscheveld-West Verspreide huizen Hollandscheveld-Oost