Huizenmarkt Industrie- en verspreide gebieden in Hoogeveen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Industrie- en verspreide gebieden

Woningmarkt Industrie- en verspreide gebieden

Industrie- en verspreide gebieden is een wijk in de plaats Hoogeveen binnen de gemeente Hoogeveen. Deze wijk telt volgens het CBS 730 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industrie- en verspreide gebieden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 889.596 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 889.596
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Industrie- en verspreide gebieden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Industrie- en verspreide gebieden is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Industrie- en verspreide gebieden kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Industrie- en verspreide gebieden

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industrie- en verspreide gebieden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Industrie- en verspreide gebieden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Industrie- en verspreide gebieden. Een eengezinswoning in Industrie- en verspreide gebieden komt het meest (56%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Industrie- en verspreide gebieden

In Industrie- en verspreide gebieden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Industrie- en verspreide gebieden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Industrie- en verspreide gebieden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Industrie- en verspreide gebieden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Industrie- en verspreide gebieden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Industrie- en verspreide gebieden vergeleken met de Hoogeveen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Industrie- en verspreide gebieden waar ligt dat?

Woningen te koop Industrie- en verspreide gebieden

Wil je een huis kopen in Industrie- en verspreide gebieden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Industrie- en verspreide gebieden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Industrie- en verspreide gebieden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Industrie- en verspreide gebieden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Industrie- en verspreide gebieden. Zoek je huurwoning in Industrie- en verspreide gebieden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Industrie- en verspreide gebieden

Starterswoningen in Industrie- en verspreide gebieden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Industrie- en verspreide gebieden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Industrie- en verspreide gebieden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Industrie- en verspreide gebieden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Industrie- en verspreide gebieden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Industrie- en verspreide gebieden is 4.000 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.056 euro).

Leeftijden Industrie- en verspreide gebieden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Industrie- en verspreide gebieden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Industrie- en verspreide gebieden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Industrie- en verspreide gebieden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Industrie- en verspreide gebieden

Industriegebied Toldijk Industriegebied Noord A Industriegebied Noord B Industriegebied Buitenvaart Verspreide huizen Alteveer Verspreide huizen Nijstad