logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Stuifzand in Stuifzand

Begrijp de huizenprijzen in Stuifzand Hoogeveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Stuifzand Hoogeveen

Stuifzand is een wijk in de plaats Stuifzand binnen de gemeente Hoogeveen. Deze wijk telt volgens het CBS 680 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stuifzand. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 418.339 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 418.339
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Stuifzand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stuifzand is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stuifzand kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Stuifzand

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stuifzand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stuifzand.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stuifzand. Een eengezinswoning in Stuifzand komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stuifzand

In Stuifzand wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stuifzand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stuifzand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Stuifzand

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Stuifzand vergeleken met de Hoogeveen en Nederland.

Huizenprijzen in Stuifzand Hoogeveen

Starterswoningen in Stuifzand Hoogeveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stuifzand Hoogeveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stuifzand Hoogeveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Stuifzand Hoogeveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Stuifzand Hoogeveen

Wil je een huis kopen in Stuifzand Hoogeveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stuifzand Hoogeveen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Stuifzand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stuifzand.

Bekijk alle koopwoningen in Stuifzand Hoogeveen. Zoek je huurwoning in Stuifzand Hoogeveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Stuifzand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stuifzand is 2.984 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.553 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Stuifzand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stuifzand vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Stuifzand

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Stuifzand? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Stuifzand

Stuifzand kern Verspreide huizen Stuifzand