logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Pesse in Hoogeveen

Begrijp de huizenprijzen in Pesse Hoogeveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Pesse Hoogeveen

Pesse is een wijk in de plaats Hoogeveen binnen de gemeente Hoogeveen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.870 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pesse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 699.115 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 699.115
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Pesse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pesse is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pesse kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Pesse

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pesse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pesse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pesse. Een eengezinswoning in Pesse komt het meest (59%) voor. Daarna komt een bungalow met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pesse

In Pesse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pesse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pesse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Pesse

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Pesse vergeleken met de Hoogeveen en Nederland.

Huizenprijzen in Pesse Hoogeveen

Starterswoningen in Pesse Hoogeveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Pesse Hoogeveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pesse Hoogeveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Pesse Hoogeveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Pesse Hoogeveen

Wil je een huis kopen in Pesse Hoogeveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pesse Hoogeveen . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pesse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pesse.

Bekijk alle koopwoningen in Pesse Hoogeveen. Zoek je huurwoning in Pesse Hoogeveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Pesse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pesse is 2.925 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.551 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Pesse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pesse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Pesse

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Pesse? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Pesse

Pesse kern Verspreide huizen Pesse-Oost Verspreide huizen Pesse-West Verspreide huizen Pesse-Zuid