Alle woningmarktinfo Pesse in Hoogeveen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Pesse

Een eerste blik op Pesse

Pesse is een wijk in de gemeente Hoogeveen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.830 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pesse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 596.230 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 596.230
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Pesse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pesse is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pesse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Pesse.

Woningen recent verkocht in Pesse

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pesse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pesse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pesse. Een eengezinswoning in Pesse komt het meest (60%) voor. Daarna komt een bungalow met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pesse

In Pesse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Pesse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Pesse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Pesse
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Pesse

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Pesse vergeleken met de Hoogeveen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Pesse

Wil je een huis kopen in Pesse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pesse . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pesse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pesse.

Zoek je huurwoning in Pesse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Pesse.

Huizenprijzen in Pesse

Starterswoningen in Pesse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Pesse zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pesse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Pesse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Pesse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pesse is 3.303 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.597 euro).

Leeftijden Pesse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pesse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Pesse

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Pesse? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Pesse

Pesse kern Verspreide huizen Pesse-Oost Verspreide huizen Pesse-West Verspreide huizen Pesse-Zuid

Instellingen zijn opgeslagen