logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oude Willem

Begrijp de huizenprijzen in Oude Willem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oude Willem

Oude Willem is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.860 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Willem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 329.427 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 329.427
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Oude Willem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude Willem is 72 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude Willem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oude Willem

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Willem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude Willem.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oude Willem. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude Willem. Een woonboerderij in Oude Willem komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Oude Willem

In Oude Willem wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude Willem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude Willem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oude Willem

Starterswoningen in Oude Willem zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oude Willem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude Willem zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oude Willem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oude Willem

Wil je een huis kopen in Oude Willem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude Willem . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude Willem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude Willem.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oude Willem.

Bekijk alle koopwoningen in Oude Willem. Zoek je huurwoning in Oude Willem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oude Willem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude Willem is 3.200 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.644 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oude Willem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude Willem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oude Willem

Oude Willem bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.