De Huizenmarkt in Oude Willem (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oude Willem

Woningmarkt Oude Willem

Oude Willem is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.290 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Willem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 329.427 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 329.427
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Oude Willem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude Willem is 72 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude Willem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oude Willem

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Willem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude Willem.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oude Willem. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude Willem. Een woonboerderij in Oude Willem komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Oude Willem

In Oude Willem wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude Willem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude Willem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oude Willem
Binnenring: Nederland

Oude Willem waar ligt dat?

Woningen te koop Oude Willem

Wil je een huis kopen in Oude Willem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude Willem . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude Willem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude Willem.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oude Willem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oude Willem. Zoek je huurwoning in Oude Willem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oude Willem

Starterswoningen in Oude Willem zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Oude Willem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude Willem zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oude Willem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oude Willem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude Willem is 3.200 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.644 euro).

Leeftijden Oude Willem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude Willem vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oude Willem

Oude Willem bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.