De Huizenmarkt in Hoog Soeren (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoog Soeren

Woningmarkt Hoog Soeren

Hoog Soeren is een plaats in de gemeente Apeldoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 161.120 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoog Soeren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.029.008 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.029.008
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Hoog Soeren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoog Soeren is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoog Soeren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoog Soeren.

Woningen recent verkocht in Hoog Soeren

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoog Soeren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoog Soeren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoog Soeren. Een eengezinswoning in Hoog Soeren komt het meest (48%) voor. Daarna komt een villa met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoog Soeren

In Hoog Soeren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoog Soeren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoog Soeren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoog Soeren
Binnenring: Nederland

Hoog Soeren waar ligt dat?

Woningen te koop Hoog Soeren

Wil je een huis kopen in Hoog Soeren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoog Soeren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoog Soeren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoog Soeren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoog Soeren. Zoek je huurwoning in Hoog Soeren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoog Soeren

Starterswoningen in Hoog Soeren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoog Soeren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoog Soeren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoog Soeren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoog Soeren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoog Soeren is 6.654 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (6.110 euro).

Leeftijden Hoog Soeren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoog Soeren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hoog Soeren

Hoog Soeren bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.