logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hoog Soeren

Begrijp de huizenprijzen in Hoog Soeren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoog Soeren

Hoog Soeren is een plaats in de gemeente Apeldoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 167.191 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoog Soeren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.144.528 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.144.528
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Hoog Soeren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoog Soeren is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoog Soeren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoog Soeren.

Woningen recent verkocht in Hoog Soeren

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoog Soeren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoog Soeren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoog Soeren. Een eengezinswoning in Hoog Soeren komt het meest (50%) voor. Daarna komt een villa met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoog Soeren

In Hoog Soeren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoog Soeren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoog Soeren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoog Soeren

Starterswoningen in Hoog Soeren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoog Soeren zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoog Soeren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoog Soeren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoog Soeren

Wil je een huis kopen in Hoog Soeren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoog Soeren . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoog Soeren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoog Soeren.

Bekijk alle koopwoningen in Hoog Soeren. Zoek je huurwoning in Hoog Soeren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoog Soeren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoog Soeren is 5.846 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.558 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoog Soeren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoog Soeren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hoog Soeren

Hoog Soeren bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.