logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hegelsom

Begrijp de huizenprijzen in Hegelsom met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hegelsom

Hegelsom is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 43.641 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hegelsom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 374.742 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 374.742
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Hegelsom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hegelsom is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hegelsom kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hegelsom

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hegelsom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hegelsom.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hegelsom. Een eengezinswoning in Hegelsom komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hegelsom

In Hegelsom wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hegelsom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hegelsom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hegelsom

Starterswoningen in Hegelsom zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hegelsom zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hegelsom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hegelsom? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hegelsom

Wil je een huis kopen in Hegelsom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hegelsom . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hegelsom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hegelsom.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hegelsom.

Bekijk alle koopwoningen in Hegelsom. Zoek je huurwoning in Hegelsom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hegelsom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hegelsom is 3.334 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.803 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hegelsom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hegelsom vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hegelsom

Hegelsom bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.