De Huizenmarkt in Hegelsom (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hegelsom

Woningmarkt Hegelsom

Hegelsom is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 42.305 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hegelsom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 333.123 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 333.123
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Hegelsom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hegelsom is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hegelsom kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hegelsom

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hegelsom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hegelsom.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hegelsom. Een eengezinswoning in Hegelsom komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hegelsom

In Hegelsom wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hegelsom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hegelsom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hegelsom
Binnenring: Nederland

Hegelsom waar ligt dat?

Woningen te koop Hegelsom

Wil je een huis kopen in Hegelsom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hegelsom . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hegelsom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hegelsom.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hegelsom. Zoek je huurwoning in Hegelsom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hegelsom

Starterswoningen in Hegelsom zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hegelsom zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hegelsom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hegelsom? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hegelsom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hegelsom is 2.435 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.066 euro).

Leeftijden Hegelsom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hegelsom vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hegelsom

Hegelsom bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.