Huizenprijzen en de huizenmarkt in Havelterberg

Begrijp de huizenprijzen in Havelterberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Havelterberg

Havelterberg is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.290 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Havelterberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 307.072 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 307.072
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Havelterberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Havelterberg is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Havelterberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Havelterberg.

Woningen recent verkocht in Havelterberg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Havelterberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Havelterberg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Havelterberg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Havelterberg. Een eengezinswoning in Havelterberg komt het meest (96%) voor. Daarna komt een landhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Havelterberg

In Havelterberg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Havelterberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Havelterberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Havelterberg

Starterswoningen in Havelterberg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Havelterberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Havelterberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Havelterberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Havelterberg

Wil je een huis kopen in Havelterberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Havelterberg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Havelterberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Havelterberg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Havelterberg.

Bekijk alle koopwoningen in Havelterberg. Zoek je huurwoning in Havelterberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Havelterberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Havelterberg is 2.895 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.508 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Havelterberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Havelterberg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Havelterberg

Havelterberg bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.