Havelterberg in de gemeente Westerveld

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Havelterberg

Een eerste blik op Havelterberg

Havelterberg is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.290 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Havelterberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 285.841 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 285.841
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Havelterberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Havelterberg is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Havelterberg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Havelterberg

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Havelterberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Havelterberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Havelterberg. Een eengezinswoning in Havelterberg komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Havelterberg

In Havelterberg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Havelterberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Havelterberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Havelterberg
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Havelterberg

Wil je een huis kopen in Havelterberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Havelterberg. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Havelterberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Havelterberg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Havelterberg.

Huizenprijzen in Havelterberg

Starterswoningen in Havelterberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Havelterberg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Havelterberg zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Havelterberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Havelterberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Havelterberg is 2.646 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Havelterberg is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Havelterberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Havelterberg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Havelterberg

Havelterberg bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen