Koopwoningen in Hantum

Bekijk alle 2 woningen te koop in Hantum. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Hantum die je zoekt.

Makelaars in Hantum

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Hantum? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Hantum. Een koopwoning bezichtigen in Hantum? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Hantum

Er staan 2 woningen te koop in Hantum die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Hantum.

Huis te koop in Hantum

Hantum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Hantum ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Hantum. Kan je jouw woning niet vinden in Hantum? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Hantum op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Hantum? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Hantum! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Hantum, koophuizen Hantum of 3 kamer woningen Hantum.
Instellingen zijn opgeslagen