De Huizenmarkt in Halfweg (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Halfweg

Woningmarkt Halfweg

Halfweg is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halfweg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 459.545 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 459.545
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Halfweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Halfweg is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Halfweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Halfweg.

Woningen recent verkocht in Halfweg

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halfweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Halfweg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Halfweg. Een eengezinswoning in Halfweg komt het meest (39%) voor. Daarna komt een maisonnette met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Halfweg

In Halfweg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Halfweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Halfweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Halfweg
Binnenring: Nederland

Halfweg waar ligt dat?

Woningen te koop Halfweg

Wil je een huis kopen in Halfweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Halfweg . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Halfweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Halfweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Halfweg. Zoek je huurwoning in Halfweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Halfweg

Starterswoningen in Halfweg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Halfweg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Halfweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Halfweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Halfweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Halfweg is 4.159 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.527 euro).

Leeftijden Halfweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Halfweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Halfweg

Halfweg bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.