Huizenprijzen en de huizenmarkt in Halfweg

Begrijp de huizenprijzen in Halfweg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Halfweg

Halfweg is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halfweg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 478.810 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 478.810
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Halfweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Halfweg is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Halfweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Halfweg.

Woningen recent verkocht in Halfweg

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halfweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Halfweg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Halfweg. Een eengezinswoning in Halfweg komt het meest (39%) voor. Daarna komt een maisonnette met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Halfweg

In Halfweg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Halfweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Halfweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Halfweg

Starterswoningen in Halfweg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Halfweg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Halfweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Halfweg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Halfweg

Wil je een huis kopen in Halfweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Halfweg . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Halfweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Halfweg.

Bekijk alle koopwoningen in Halfweg. Zoek je huurwoning in Halfweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Halfweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Halfweg is 4.638 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.109 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Halfweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Halfweg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Halfweg

Halfweg bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.