logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Wijchen

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Wijchen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Wijchen

Wijchen is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 41.537 inwoners. Momenteel staan er 55 woningen te koop en zijn er recent 162 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijchen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 370.273.

Woningen te koop 55
Woningen recent verkocht 162
Gemiddelde vraagprijs € 506.514
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 370.273
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Wijchen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijchen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijchen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wijchen.

Woningen recent verkocht in Wijchen

Er zijn recent 162 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijchen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijchen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wijchen. Een eengezinswoning in Wijchen komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wijchen

In Wijchen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wijchen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wijchen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Wijchen

Starterswoningen in gemeente Wijchen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Wijchen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Wijchen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Wijchen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Wijchen

Wil je een huis kopen in gemeente Wijchen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Wijchen . Er staan momenteel 55 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijchen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijchen.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Wijchen. Zoek je huurwoning in gemeente Wijchen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wijchen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijchen is 3.677 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.299 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wijchen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijchen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Wijchen

De gemeente Wijchen telt 7 plaatsen.

Balgoij Batenburg Bergharen Hernen Leur Niftrik Wijchen

Wijken van Wijchen

Wijchen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.