De Huizenmarkt gemeente Wijchen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wijchen

Woningmarkt Wijchen

Wijchen is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 40.840 inwoners. Momenteel staan er 124 woningen te koop en zijn er recent 166 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijchen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 124
Woningen recent verkocht 166
Gemiddelde vraagprijs € 475.682
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Wijchen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijchen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijchen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wijchen.

Woningen recent verkocht in Wijchen

Er zijn recent 166 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijchen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijchen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wijchen. Een eengezinswoning in Wijchen komt het meest (64%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wijchen

In Wijchen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wijchen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wijchen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wijchen
Binnenring: Nederland

Wijchen waar ligt dat?

Woningen te koop Wijchen

Wil je een huis kopen in Wijchen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijchen . Er staan momenteel 124 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijchen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijchen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wijchen. Zoek je huurwoning in Wijchen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wijchen

Starterswoningen in Wijchen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wijchen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wijchen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wijchen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wijchen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijchen is 3.244 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.203 euro).

Leeftijden Wijchen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijchen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Wijchen

De gemeente Wijchen telt 7 plaatsen.

Balgoij Batenburg Bergharen Hernen Leur Niftrik Wijchen

Alle wijken van Wijchen

Wijchen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.