Huizenprijzen en de huizenmarkt in Balgoij

Begrijp de huizenprijzen in Balgoij met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Balgoij

Balgoij is een plaats in de gemeente Wijchen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.840 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balgoij. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 707.440 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 707.440
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Balgoij

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Balgoij is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Balgoij moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Balgoij.

Woningen recent verkocht in Balgoij

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balgoij. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Balgoij.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Balgoij. Een eengezinswoning in Balgoij komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Balgoij

In Balgoij wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Balgoij

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Balgoij (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Balgoij

Starterswoningen in Balgoij zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Balgoij zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Balgoij zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Balgoij? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Balgoij

Wil je een huis kopen in Balgoij? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Balgoij . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Balgoij alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Balgoij.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Balgoij.

Bekijk alle koopwoningen in Balgoij. Zoek je huurwoning in Balgoij? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Balgoij

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Balgoij is 3.370 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.795 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Balgoij

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Balgoij vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Balgoij

Balgoij bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.