logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bergharen in Bergharen

Begrijp de huizenprijzen in Bergharen Wijchen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bergharen Wijchen

Bergharen is een wijk in de plaats Bergharen binnen de gemeente Wijchen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.795 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergharen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 620.817 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 620.817
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Bergharen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergharen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergharen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergharen.

Woningen recent verkocht in Bergharen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergharen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergharen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergharen. Een eengezinswoning in Bergharen komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergharen

In Bergharen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergharen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergharen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bergharen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bergharen vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Huizenprijzen in Bergharen Wijchen

Starterswoningen in Bergharen Wijchen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bergharen Wijchen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergharen Wijchen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bergharen Wijchen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bergharen Wijchen

Wil je een huis kopen in Bergharen Wijchen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergharen Wijchen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergharen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergharen.

Bekijk alle koopwoningen in Bergharen Wijchen. Zoek je huurwoning in Bergharen Wijchen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bergharen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergharen is 4.180 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.261 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bergharen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergharen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bergharen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bergharen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bergharen

Bergharen Bedrijventerrein Breekwagen Verspreide huizen Bergharen