Huizenmarkt Bergharen in Bergharen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bergharen

Woningmarkt Bergharen

Bergharen is een wijk in de plaats Bergharen binnen de gemeente Wijchen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.765 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergharen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 716.850 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 716.850
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Bergharen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergharen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergharen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergharen.

Woningen recent verkocht in Bergharen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergharen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergharen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergharen. Een eengezinswoning in Bergharen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergharen

In Bergharen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergharen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergharen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bergharen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bergharen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bergharen vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Bergharen waar ligt dat?

Woningen te koop Bergharen

Wil je een huis kopen in Bergharen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergharen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergharen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergharen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bergharen. Zoek je huurwoning in Bergharen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bergharen

Starterswoningen in Bergharen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bergharen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergharen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bergharen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bergharen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergharen is 3.054 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.911 euro).

Leeftijden Bergharen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergharen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bergharen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bergharen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bergharen

Bergharen Bedrijventerrein Breekwagen Verspreide huizen Bergharen