De Huizenmarkt in Batenburg (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Batenburg

Woningmarkt Batenburg

Batenburg is een plaats in de gemeente Wijchen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.840 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Batenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 640.610 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 640.610
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Batenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Batenburg is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Batenburg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Batenburg

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Batenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Batenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Batenburg. Een eengezinswoning in Batenburg komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Batenburg

In Batenburg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Batenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Batenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Batenburg
Binnenring: Nederland

Batenburg waar ligt dat?

Woningen te koop Batenburg

Wil je een huis kopen in Batenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Batenburg . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Batenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Batenburg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Batenburg. Zoek je huurwoning in Batenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Batenburg

Starterswoningen in Batenburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Batenburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Batenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Batenburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Batenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Batenburg is 2.836 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.599 euro).

Leeftijden Batenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Batenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Batenburg

Batenburg bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.