Huizenmarkt Hernen in Hernen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hernen

Woningmarkt Hernen

Hernen is een wijk in de plaats Hernen binnen de gemeente Wijchen. Deze wijk telt volgens het CBS 915 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hernen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 383.565 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 383.565
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Hernen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hernen is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hernen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hernen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hernen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hernen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hernen. Een eengezinswoning in Hernen komt het meest (68%) voor. Daarna komt een bungalow met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hernen

In Hernen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hernen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hernen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hernen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hernen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hernen vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hernen waar ligt dat?

Woningen te koop Hernen

Wil je een huis kopen in Hernen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hernen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hernen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hernen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hernen. Zoek je huurwoning in Hernen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hernen

Starterswoningen in Hernen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hernen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hernen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hernen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hernen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hernen is 3.605 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.819 euro).

Leeftijden Hernen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hernen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hernen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hernen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hernen

Hernen Verspreide huizen Hernen