Huizenmarkt Leur in Leur (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leur

Woningmarkt Leur

Leur is een wijk in de plaats Leur binnen de gemeente Wijchen. Deze wijk telt volgens het CBS 130 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leur. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 886.264 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 886.264
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Leur

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leur is 9 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leur moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leur.

Woningen recent verkocht in Leur

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leur. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leur.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leur. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leur. Een woonboerderij in Leur komt het meest (33%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leur

In Leur wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leur

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leur (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leur
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Leur

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Leur vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Leur waar ligt dat?

Woningen te koop Leur

Wil je een huis kopen in Leur? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leur . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leur alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leur.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leur.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leur. Zoek je huurwoning in Leur? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Leur

Starterswoningen in Leur zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leur zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leur zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leur? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leur

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leur is 3.728 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.987 euro).

Leeftijden Leur

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leur vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Leur

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Leur? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Leur

Leur Verspreide huizen Leur