Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hernen

Begrijp de huizenprijzen in Hernen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hernen

Hernen is een plaats in de gemeente Wijchen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.840 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hernen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 457.763 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 457.763
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hernen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hernen is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hernen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hernen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hernen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hernen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hernen. Een eengezinswoning in Hernen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een bungalow met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hernen

In Hernen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hernen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hernen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hernen

Starterswoningen in Hernen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hernen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hernen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hernen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hernen

Wil je een huis kopen in Hernen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hernen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hernen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hernen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hernen.

Bekijk alle koopwoningen in Hernen. Zoek je huurwoning in Hernen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hernen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hernen is 3.798 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.306 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hernen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hernen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hernen

Hernen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.