Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bergharen

Begrijp de huizenprijzen in Bergharen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bergharen

Bergharen is een plaats in de gemeente Wijchen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.840 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergharen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 636.144 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 636.144
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Bergharen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergharen is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergharen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergharen.

Woningen recent verkocht in Bergharen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergharen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergharen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergharen. Een eengezinswoning in Bergharen komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergharen

In Bergharen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergharen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergharen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bergharen

Starterswoningen in Bergharen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bergharen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergharen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bergharen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bergharen

Wil je een huis kopen in Bergharen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergharen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergharen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergharen.

Bekijk alle koopwoningen in Bergharen. Zoek je huurwoning in Bergharen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bergharen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergharen is 4.023 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.083 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bergharen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergharen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bergharen

Bergharen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.