logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Wijchen kern in Wijchen

Begrijp de huizenprijzen in Wijchen kern Wijchen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wijchen kern Wijchen

Wijchen kern is een wijk in de plaats Wijchen binnen de gemeente Wijchen. Deze wijk telt volgens het CBS 34.100 inwoners. Momenteel staan er 48 woningen te koop en zijn er recent 143 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijchen kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 475.730 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 48
Woningen recent verkocht 143
Gemiddelde vraagprijs € 475.730
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Wijchen kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijchen kern is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijchen kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wijchen kern.

Woningen recent verkocht in Wijchen kern

Er zijn recent 143 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijchen kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijchen kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wijchen kern. Een eengezinswoning in Wijchen kern komt het meest (69%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wijchen kern

In Wijchen kern wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wijchen kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wijchen kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Wijchen kern

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wijchen kern vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Huizenprijzen in Wijchen kern Wijchen

Starterswoningen in Wijchen kern Wijchen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wijchen kern Wijchen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wijchen kern Wijchen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wijchen kern Wijchen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wijchen kern Wijchen

Wil je een huis kopen in Wijchen kern Wijchen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijchen kern Wijchen . Er staan momenteel 48 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijchen kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijchen kern.

Bekijk alle koopwoningen in Wijchen kern Wijchen. Zoek je huurwoning in Wijchen kern Wijchen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wijchen kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijchen kern is 3.553 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.293 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wijchen kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijchen kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Wijchen kern

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Wijchen kern? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Wijchen kern

Saltshof Bedrijventerrein Bijsterhuizen Woezik Veenhof Verspreide huizen Woezik Lambrasse Kraaijenberg Heilige Stoel Homberg Wijchen Noord Hofsedam Bedrijventerrein Zesweg Blauwe Hof Aalsburg Centrum De Uilenboom Valendries Bedrijventerrein Nieuwenweg Verspreide huizen Valendries Zevendreef Zesakkers De Grippen De Weertjes Diepvoorde Huissteden-Zuiderpoort Hoogmeer De Ververt Sluiskamp Oudelaan Kronenland Abersland Elsland De Geer De gamert De Meren De Flier Diemewei De Lingert Huurlingsedam