logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Balgoij in Balgoij

Begrijp de huizenprijzen in Balgoij Wijchen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Balgoij Wijchen

Balgoij is een wijk in de plaats Balgoij binnen de gemeente Wijchen. Deze wijk telt volgens het CBS 730 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balgoij. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 662.683 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 662.683
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Balgoij

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Balgoij is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Balgoij moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Balgoij.

Woningen recent verkocht in Balgoij

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balgoij. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Balgoij.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Balgoij. Een eengezinswoning in Balgoij komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Balgoij

In Balgoij wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Balgoij

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Balgoij (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Balgoij

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Balgoij vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Huizenprijzen in Balgoij Wijchen

Starterswoningen in Balgoij Wijchen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Balgoij Wijchen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Balgoij Wijchen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Balgoij Wijchen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Balgoij Wijchen

Wil je een huis kopen in Balgoij Wijchen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Balgoij Wijchen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Balgoij alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Balgoij.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Balgoij Wijchen.

Bekijk alle koopwoningen in Balgoij Wijchen. Zoek je huurwoning in Balgoij Wijchen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Balgoij

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Balgoij is 3.685 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.649 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Balgoij

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Balgoij vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Balgoij

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Balgoij? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Balgoij

Balgoij Verspreidehuizen Balgoij