Huizenmarkt Balgoij in Balgoij (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Balgoij

Woningmarkt Balgoij

Balgoij is een wijk in de plaats Balgoij binnen de gemeente Wijchen. Deze wijk telt volgens het CBS 715 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balgoij. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 858.656 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 858.656
Percentage gezinnen met kinderen 51%

Verkoopduur woningen in Balgoij

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Balgoij is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Balgoij moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Balgoij.

Woningen recent verkocht in Balgoij

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balgoij. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Balgoij.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Balgoij. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Balgoij. Een eengezinswoning in Balgoij komt het meest (56%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Balgoij

In Balgoij wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Balgoij

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Balgoij (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Balgoij
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Balgoij

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Balgoij vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Balgoij waar ligt dat?

Woningen te koop Balgoij

Wil je een huis kopen in Balgoij? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Balgoij . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Balgoij alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Balgoij.

Bekijk hier alle koopwoningen in Balgoij. Zoek je huurwoning in Balgoij? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Balgoij

Starterswoningen in Balgoij zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Balgoij zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Balgoij zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Balgoij? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Balgoij

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Balgoij is 3.649 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.956 euro).

Leeftijden Balgoij

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Balgoij vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Balgoij

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Balgoij? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Balgoij

Balgoij Verspreidehuizen Balgoij