logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Batenburg in Batenburg

Begrijp de huizenprijzen in Batenburg Wijchen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Batenburg Wijchen

Batenburg is een wijk in de plaats Batenburg binnen de gemeente Wijchen. Deze wijk telt volgens het CBS 660 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Batenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 613.781 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 613.781
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Batenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Batenburg is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Batenburg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Batenburg

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Batenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Batenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Batenburg. Een eengezinswoning in Batenburg komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Batenburg

In Batenburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Batenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Batenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Batenburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Batenburg vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Huizenprijzen in Batenburg Wijchen

Starterswoningen in Batenburg Wijchen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Batenburg Wijchen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Batenburg Wijchen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Batenburg Wijchen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Batenburg Wijchen

Wil je een huis kopen in Batenburg Wijchen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Batenburg Wijchen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Batenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Batenburg.

Bekijk alle koopwoningen in Batenburg Wijchen. Zoek je huurwoning in Batenburg Wijchen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Batenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Batenburg is 3.901 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.716 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Batenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Batenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Batenburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Batenburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Batenburg

Batenburg Verspreide huizen Batenburg