Huizenmarkt Wijchen buitengebied in Wijchen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wijchen buitengebied

Woningmarkt Wijchen buitengebied

Wijchen buitengebied is een wijk in de plaats Wijchen binnen de gemeente Wijchen. Deze wijk telt volgens het CBS 280 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijchen buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 363.352 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 363.352
Percentage gezinnen met kinderen 54%

Verkoopduur woningen in Wijchen buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijchen buitengebied is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijchen buitengebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wijchen buitengebied.

Woningen recent verkocht in Wijchen buitengebied

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijchen buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijchen buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wijchen buitengebied. Een eengezinswoning in Wijchen buitengebied komt het meest (42%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wijchen buitengebied

In Wijchen buitengebied wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wijchen buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wijchen buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wijchen buitengebied
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Wijchen buitengebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wijchen buitengebied vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Wijchen buitengebied waar ligt dat?

Woningen te koop Wijchen buitengebied

Wil je een huis kopen in Wijchen buitengebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijchen buitengebied . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijchen buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijchen buitengebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Wijchen buitengebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wijchen buitengebied. Zoek je huurwoning in Wijchen buitengebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wijchen buitengebied

Starterswoningen in Wijchen buitengebied zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wijchen buitengebied zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wijchen buitengebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wijchen buitengebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wijchen buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijchen buitengebied is 2.893 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.917 euro).

Leeftijden Wijchen buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijchen buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Wijchen buitengebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Wijchen buitengebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Wijchen buitengebied

Verspreide huizen wezel Verspreide huizen Vormer Verspreide huizen Bankhoef