De Huizenmarkt in Wijchen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wijchen

Woningmarkt Wijchen

Wijchen is een plaats in de gemeente Wijchen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.840 inwoners. Momenteel staan er 110 woningen te koop en zijn er recent 151 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijchen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 450.315 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 110
Woningen recent verkocht 151
Gemiddelde vraagprijs € 450.315
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Wijchen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijchen is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijchen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wijchen.

Woningen recent verkocht in Wijchen

Er zijn recent 151 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijchen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijchen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wijchen. Een eengezinswoning in Wijchen komt het meest (64%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wijchen

In Wijchen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wijchen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wijchen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wijchen
Binnenring: Nederland

Wijchen waar ligt dat?

Woningen te koop Wijchen

Wil je een huis kopen in Wijchen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijchen . Er staan momenteel 110 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijchen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijchen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wijchen. Zoek je huurwoning in Wijchen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wijchen

Starterswoningen in Wijchen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wijchen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wijchen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wijchen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wijchen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijchen is 3.248 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.121 euro).

Leeftijden Wijchen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijchen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wijchen

Wijchen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.