Huizenprijzen en de huizenmarkt in Leur

Begrijp de huizenprijzen in Leur met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leur

Leur is een plaats in de gemeente Wijchen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.840 inwoners. Momenteel staan er 68 woningen te koop en zijn er recent 195 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leur. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 895.047 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 68
Woningen recent verkocht 195
Gemiddelde vraagprijs € 895.047
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Leur

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leur is 9 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leur moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leur.

Woningen recent verkocht in Leur

Er zijn recent 195 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leur. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leur.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leur. Een woonboerderij in Leur komt het meest (33%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leur

In Leur wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leur

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leur (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Leur

Starterswoningen in Leur zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leur zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leur zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leur? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leur

Wil je een huis kopen in Leur? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leur . Er staan momenteel 68 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leur alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leur.

Bekijk alle koopwoningen in Leur. Zoek je huurwoning in Leur? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leur

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leur is 3.728 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.987 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leur

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leur vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Leur

Leur bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.