Huizenmarkt Niftrik in Niftrik (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Niftrik

Woningmarkt Niftrik

Niftrik is een wijk in de plaats Niftrik binnen de gemeente Wijchen. Deze wijk telt volgens het CBS 420 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niftrik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 452.256 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 452.256
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Niftrik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Niftrik is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Niftrik kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Niftrik

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niftrik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Niftrik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Niftrik. Een eengezinswoning in Niftrik komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Niftrik

In Niftrik wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Niftrik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Niftrik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Niftrik
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Niftrik

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Niftrik vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Niftrik waar ligt dat?

Woningen te koop Niftrik

Wil je een huis kopen in Niftrik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Niftrik . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Niftrik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Niftrik.

Bekijk hier alle koopwoningen in Niftrik. Zoek je huurwoning in Niftrik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Niftrik

Starterswoningen in Niftrik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Niftrik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Niftrik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Niftrik? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Niftrik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Niftrik is 2.149 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.539 euro).

Leeftijden Niftrik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Niftrik vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Niftrik

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Niftrik? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Niftrik

Niftrik Loonse Waard Verspreide huizen Niftrik