logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Niftrik

Begrijp de huizenprijzen in Niftrik met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Niftrik

Niftrik is een plaats in de gemeente Wijchen. Deze plaats telt volgens het CBS 41.537 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niftrik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 413.673 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 413.673
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Niftrik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Niftrik is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Niftrik kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Niftrik

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niftrik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Niftrik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Niftrik. Een eengezinswoning in Niftrik komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Niftrik

In Niftrik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Niftrik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Niftrik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Niftrik

Starterswoningen in Niftrik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Niftrik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Niftrik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Niftrik? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Niftrik

Wil je een huis kopen in Niftrik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Niftrik . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Niftrik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Niftrik.

Bekijk alle koopwoningen in Niftrik. Zoek je huurwoning in Niftrik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Niftrik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Niftrik is 3.676 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.690 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Niftrik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Niftrik vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Niftrik

Niftrik bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.