logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Beekdaelen

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Beekdaelen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Beekdaelen

Beekdaelen is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 35.966 inwoners. Momenteel staan er 80 woningen te koop en zijn er recent 411 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beekdaelen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 274.418.

Woningen te koop 80
Woningen recent verkocht 411
Gemiddelde vraagprijs € 407.357
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 274.418
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Beekdaelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beekdaelen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beekdaelen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beekdaelen.

Woningen recent verkocht in Beekdaelen

Er zijn recent 411 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beekdaelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beekdaelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beekdaelen. Een eengezinswoning in Beekdaelen komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beekdaelen

In Beekdaelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beekdaelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beekdaelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Beekdaelen

Starterswoningen in gemeente Beekdaelen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Beekdaelen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Beekdaelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Beekdaelen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Beekdaelen

Wil je een huis kopen in gemeente Beekdaelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Beekdaelen . Er staan momenteel 80 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beekdaelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beekdaelen.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Beekdaelen. Zoek je huurwoning in gemeente Beekdaelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beekdaelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beekdaelen is 2.693 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.426 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beekdaelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beekdaelen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Beekdaelen

De gemeente Beekdaelen telt 14 plaatsen.

Amstenrade Bingelrade Doenrade Hulsberg Jabeek Merkelbeek Nuth Oirsbeek Puth Schimmert Schinnen Schinveld Sweikhuizen Wijnandsrade

Wijken van Beekdaelen

Beekdaelen bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.