De Huizenmarkt gemeente Beekdaelen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beekdaelen

Woningmarkt Beekdaelen

Beekdaelen is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 35.955 inwoners. Momenteel staan er 99 woningen te koop en zijn er recent 132 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beekdaelen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 99
Woningen recent verkocht 132
Gemiddelde vraagprijs € 386.803
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Beekdaelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beekdaelen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beekdaelen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beekdaelen.

Woningen recent verkocht in Beekdaelen

Er zijn recent 132 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beekdaelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beekdaelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beekdaelen. Een eengezinswoning in Beekdaelen komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beekdaelen

In Beekdaelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beekdaelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beekdaelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beekdaelen
Binnenring: Nederland

Beekdaelen waar ligt dat?

Woningen te koop Beekdaelen

Wil je een huis kopen in Beekdaelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beekdaelen . Er staan momenteel 99 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beekdaelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beekdaelen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beekdaelen. Zoek je huurwoning in Beekdaelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beekdaelen

Starterswoningen in Beekdaelen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beekdaelen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beekdaelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beekdaelen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beekdaelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beekdaelen is 2.440 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.261 euro).

Leeftijden Beekdaelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beekdaelen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Beekdaelen

De gemeente Beekdaelen telt 14 plaatsen.

Amstenrade Bingelrade Doenrade Hulsberg Jabeek Merkelbeek Nuth Oirsbeek Puth Schimmert Schinnen Schinveld Sweikhuizen Wijnandsrade

Alle wijken van Beekdaelen

Beekdaelen bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.