Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hulsberg

Begrijp de huizenprijzen in Hulsberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hulsberg

Hulsberg is een plaats in de gemeente Beekdaelen. Deze plaats telt volgens het CBS 35.955 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulsberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 379.311 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 379.311
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Hulsberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hulsberg is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hulsberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hulsberg.

Woningen recent verkocht in Hulsberg

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulsberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hulsberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hulsberg. Een eengezinswoning in Hulsberg komt het meest (78%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hulsberg

In Hulsberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hulsberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hulsberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hulsberg

Starterswoningen in Hulsberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hulsberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hulsberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hulsberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hulsberg

Wil je een huis kopen in Hulsberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hulsberg . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hulsberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hulsberg.

Bekijk alle koopwoningen in Hulsberg. Zoek je huurwoning in Hulsberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hulsberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hulsberg is 2.985 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.931 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hulsberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hulsberg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hulsberg

Hulsberg bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.