Huizenprijzen en de huizenmarkt in Jabeek

Begrijp de huizenprijzen in Jabeek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Jabeek

Jabeek is een plaats in de gemeente Beekdaelen. Deze plaats telt volgens het CBS 35.955 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jabeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 337.102 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 337.102
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Jabeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jabeek is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jabeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Jabeek.

Woningen recent verkocht in Jabeek

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jabeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jabeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jabeek. Een eengezinswoning in Jabeek komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jabeek

In Jabeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jabeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jabeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Jabeek

Starterswoningen in Jabeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Jabeek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jabeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Jabeek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Jabeek

Wil je een huis kopen in Jabeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jabeek . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jabeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jabeek.

Bekijk alle koopwoningen in Jabeek. Zoek je huurwoning in Jabeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Jabeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jabeek is 2.150 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.556 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Jabeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jabeek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Jabeek

Jabeek bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.