Huizenmarkt Schimmert in Schimmert (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schimmert

Woningmarkt Schimmert

Schimmert is een wijk in de plaats Schimmert binnen de gemeente Beekdaelen. Deze wijk telt volgens het CBS 3.235 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schimmert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 411.665 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 411.665
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Schimmert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schimmert is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schimmert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schimmert.

Woningen recent verkocht in Schimmert

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schimmert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schimmert.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schimmert. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Schimmert

In Schimmert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schimmert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schimmert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schimmert
Binnenring: Nederland

Schimmert waar ligt dat?

Woningen te koop Schimmert

Wil je een huis kopen in Schimmert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schimmert . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schimmert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schimmert.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schimmert.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schimmert. Zoek je huurwoning in Schimmert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schimmert

Starterswoningen in Schimmert zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schimmert zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schimmert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schimmert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schimmert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schimmert is 2.729 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.962 euro).

Leeftijden Schimmert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schimmert vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Schimmert

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Schimmert? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Schimmert

Schimmert Haasdal Oensel