Huizenmarkt Amstenrade - Oirsbeek in Amstenrade (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Amstenrade - Oirsbeek

Woningmarkt Amstenrade - Oirsbeek

Amstenrade - Oirsbeek is een wijk in de plaats Amstenrade binnen de gemeente Beekdaelen. Deze wijk telt volgens het CBS 6.585 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Amstenrade - Oirsbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 405.434 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 405.434
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Amstenrade - Oirsbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Amstenrade - Oirsbeek is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Amstenrade - Oirsbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Amstenrade - Oirsbeek.

Woningen recent verkocht in Amstenrade - Oirsbeek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Amstenrade - Oirsbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Amstenrade - Oirsbeek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Amstenrade - Oirsbeek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Amstenrade - Oirsbeek

In Amstenrade - Oirsbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Amstenrade - Oirsbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Amstenrade - Oirsbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Amstenrade - Oirsbeek
Binnenring: Nederland

Amstenrade - Oirsbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Amstenrade - Oirsbeek

Wil je een huis kopen in Amstenrade - Oirsbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Amstenrade - Oirsbeek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Amstenrade - Oirsbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Amstenrade - Oirsbeek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Amstenrade - Oirsbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Amstenrade - Oirsbeek. Zoek je huurwoning in Amstenrade - Oirsbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Amstenrade - Oirsbeek

Starterswoningen in Amstenrade - Oirsbeek zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Amstenrade - Oirsbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Amstenrade - Oirsbeek zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Amstenrade - Oirsbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Amstenrade - Oirsbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Amstenrade - Oirsbeek is 2.304 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.968 euro).

Leeftijden Amstenrade - Oirsbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Amstenrade - Oirsbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Amstenrade - Oirsbeek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Amstenrade - Oirsbeek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Amstenrade - Oirsbeek

Amstenrade Oirsbeek Klein-Doenrade Groot-Doenrade