Huizenprijzen en de huizenmarkt Amstenrade - Oirsbeek in Amstenrade

Begrijp de huizenprijzen in Amstenrade - Oirsbeek Beekdaelen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Amstenrade - Oirsbeek Beekdaelen

Amstenrade - Oirsbeek is een wijk in de plaats Amstenrade binnen de gemeente Beekdaelen. Deze wijk telt volgens het CBS 6.585 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Amstenrade - Oirsbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 405.434 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 405.434
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Amstenrade - Oirsbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Amstenrade - Oirsbeek is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Amstenrade - Oirsbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Amstenrade - Oirsbeek.

Woningen recent verkocht in Amstenrade - Oirsbeek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Amstenrade - Oirsbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Amstenrade - Oirsbeek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Amstenrade - Oirsbeek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Amstenrade - Oirsbeek

In Amstenrade - Oirsbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Amstenrade - Oirsbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Amstenrade - Oirsbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Amstenrade - Oirsbeek Beekdaelen

Starterswoningen in Amstenrade - Oirsbeek Beekdaelen zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Amstenrade - Oirsbeek Beekdaelen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Amstenrade - Oirsbeek Beekdaelen zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Amstenrade - Oirsbeek Beekdaelen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Amstenrade - Oirsbeek Beekdaelen

Wil je een huis kopen in Amstenrade - Oirsbeek Beekdaelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Amstenrade - Oirsbeek Beekdaelen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Amstenrade - Oirsbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Amstenrade - Oirsbeek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Amstenrade - Oirsbeek Beekdaelen.

Bekijk alle koopwoningen in Amstenrade - Oirsbeek Beekdaelen. Zoek je huurwoning in Amstenrade - Oirsbeek Beekdaelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Amstenrade - Oirsbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Amstenrade - Oirsbeek is 2.304 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.968 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Amstenrade - Oirsbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Amstenrade - Oirsbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Amstenrade - Oirsbeek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Amstenrade - Oirsbeek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Amstenrade - Oirsbeek

Amstenrade Oirsbeek Klein-Doenrade Groot-Doenrade