De Huizenmarkt in Oirsbeek (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oirsbeek

Woningmarkt Oirsbeek

Oirsbeek is een plaats in de gemeente Beekdaelen. Deze plaats telt volgens het CBS 35.955 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oirsbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 430.028 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 430.028
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oirsbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oirsbeek is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oirsbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oirsbeek.

Woningen recent verkocht in Oirsbeek

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oirsbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oirsbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oirsbeek. Een eengezinswoning in Oirsbeek komt het meest (81%) voor. Daarna komt een galerijflat met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oirsbeek

In Oirsbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oirsbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oirsbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oirsbeek
Binnenring: Nederland

Oirsbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Oirsbeek

Wil je een huis kopen in Oirsbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oirsbeek . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oirsbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oirsbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oirsbeek. Zoek je huurwoning in Oirsbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oirsbeek

Starterswoningen in Oirsbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oirsbeek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oirsbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oirsbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oirsbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oirsbeek is 2.530 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.586 euro).

Leeftijden Oirsbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oirsbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oirsbeek

Oirsbeek bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.