logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oirsbeek

Begrijp de huizenprijzen in Oirsbeek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oirsbeek

Oirsbeek is een plaats in de gemeente Beekdaelen. Deze plaats telt volgens het CBS 35.966 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oirsbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 402.581 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 49
Gemiddelde vraagprijs € 402.581
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Oirsbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oirsbeek is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oirsbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oirsbeek.

Woningen recent verkocht in Oirsbeek

Er zijn recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oirsbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oirsbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oirsbeek. Een eengezinswoning in Oirsbeek komt het meest (83%) voor. Daarna komt een galerijflat met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oirsbeek

In Oirsbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oirsbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oirsbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oirsbeek

Starterswoningen in Oirsbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oirsbeek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oirsbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oirsbeek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oirsbeek

Wil je een huis kopen in Oirsbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oirsbeek . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oirsbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oirsbeek.

Bekijk alle koopwoningen in Oirsbeek. Zoek je huurwoning in Oirsbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oirsbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oirsbeek is 2.841 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.516 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oirsbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oirsbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oirsbeek

Oirsbeek bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.