De Huizenmarkt in Doenrade (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Doenrade

Woningmarkt Doenrade

Doenrade is een plaats in de gemeente Beekdaelen. Deze plaats telt volgens het CBS 35.955 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doenrade. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 326.081 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 326.081
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Doenrade

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doenrade is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doenrade moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Doenrade.

Woningen recent verkocht in Doenrade

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doenrade. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doenrade.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doenrade. Een eengezinswoning in Doenrade komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doenrade

In Doenrade wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doenrade

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doenrade (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Doenrade
Binnenring: Nederland

Doenrade waar ligt dat?

Woningen te koop Doenrade

Wil je een huis kopen in Doenrade? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doenrade . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Doenrade alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doenrade.

Bekijk hier alle koopwoningen in Doenrade. Zoek je huurwoning in Doenrade? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Doenrade

Starterswoningen in Doenrade zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Doenrade zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doenrade zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Doenrade? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Doenrade

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doenrade is 1.973 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.245 euro).

Leeftijden Doenrade

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doenrade vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Doenrade

Doenrade bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.