logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Doenrade

Begrijp de huizenprijzen in Doenrade met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Doenrade

Doenrade is een plaats in de gemeente Beekdaelen. Deze plaats telt volgens het CBS 35.966 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doenrade. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 319.605 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 319.605
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Doenrade

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doenrade is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doenrade moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Doenrade.

Woningen recent verkocht in Doenrade

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doenrade. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doenrade.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doenrade. Een eengezinswoning in Doenrade komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doenrade

In Doenrade wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doenrade

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doenrade (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Doenrade

Starterswoningen in Doenrade zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Doenrade zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doenrade zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Doenrade? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Doenrade

Wil je een huis kopen in Doenrade? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doenrade . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Doenrade alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doenrade.

Bekijk alle koopwoningen in Doenrade. Zoek je huurwoning in Doenrade? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Doenrade

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doenrade is 2.191 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.973 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Doenrade

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doenrade vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Doenrade

Doenrade bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.